Para Kazanma

Amazondan Para Kazanma

Spread the love

Amazondan Para Kazanma

İnternet üzerinden para kazanma yolları arasında en yaygın olanı, ürün satışı ile iş ortaklığı sayesinde para kazanmadır. E-ticaret platformları da bu açıdan kişi ve firmaların ürün satışını sağlamak ya da satışına aracılık etme konusunda para kazanmaya yardımcı olmaktadır ve bu platformların içerisinde en büyüğü ise Amazon olarak bilinmektedir. Amazon’dan para kazanma en çok tercih edilen yöntemlerden birisi olmakla birlikte ABD’de de kurulmuş olan online alışveriş sitesi olarak bilinmektedir.

Amazondan Para Kazanma Yöntemleri

Amazon’dan para kazanma için iki farklı yöntem bulunmaktadır.

  • Amazon üzerinde bulunan ürünlerin satışını sağlayarak, komisyon alarak para kazanabilirsiniz.
  • Amazon’dan direkt satış yaparak para kazanan olacaksınız.

Amazon’dan para kazanma açısından iki yöntemde karlı olmakla birlikte sizin tercihiniz satış ortaklığı yapmak ise, mutlaka bir site sahibi olmanız gerekmektedir. Bunun için hemen bir internet sitesi kurmaya başlamanız gerekmektedir. Amazon üzerinden ürün satışı karışık gibi görünse de kar oranı oldukça yüksek bir yöntemdir.

Para Kazanmak İsteyenler, Bu Yazı Tam Size Göre...  Facebook’ta Beğeni ile Para Kazanma

Para Kazanma ile İlgili Diğer İş Fikirleri için BURAYA TIKLAYIN!

Sermayesiz İş Fikirleri için BURAYA TIKLAYIN!

Evde Ek İş Fikirleri için BURAYA TIKLAYIN!

Amazondan Para Kazanma

Amazon Satış Ortaklığı (Amazon Affiliate Marketing)

İngilizce olarak Amazon Affiliate Marketing olarak bilinen Amazon Satış Ortaklığı,  online alım satım işlemlerinde zirvede yer alırken, yakın zamanda ülkemize de gelmiş olan sitedeki ürünleri satışını yaparak Amazon’dan para kazanma yöntemini tercih edebilirsiniz. Amazon Satış Ortaklığı sayesinde % 4 ile % 10 arasında bir kar elde etmeniz mümkün olmaktadır. Her üründen bu oranlar üzerinden kar etmeniz mümkün olurken, 1 milyondan fazla ürün seçeneği olduğunu da unutmamanız gerekmektedir.

Üstelik Amazon Satış Ortaklığı bu iş için sizden herhangi bir üretim ya da yatırım istememektedir. Kısaca herhangi bir harcama yapmanıza gerek kalmadan para kazanabiliyorsunuz. Amaç burada ürünleri daha fazla kişiye ulaştırarak, satışının yapılmasını sağlamaktır. Bunun içinde düzenli gelir elde edebilmek açısından ülkemizdeki insanların hangi ürünlere daha çok talepte bulunduğunu tespit etmeniz gerekmektedir. Bunun için seçebileceğiniz en kısa ve kolay yol ise, kendi web sitenizi açmaktır. Böylelikle internet ortamında bulunan olarak Amazon’a yönlendirme yapabilir ve ürün satışını artırabilirsiniz. Şunu da unutmayın ki Türkiye’de online alışveriş kullananların %40’ından fazlası Amazon sitesini tercih etmektedir.

Para Kazanmak İsteyenler, Bu Yazı Tam Size Göre...  Facebook Canlı Yayın Para Kazanma

Para Kazanma ile İlgili Diğer İş Fikirleri için BURAYA TIKLAYIN!

Sermayesiz İş Fikirleri için BURAYA TIKLAYIN!

Evde Ek İş Fikirleri için BURAYA TIKLAYIN!

Amazonda Kendi Ürünlerini Satmak (Amazon FBA)

Amazon FBA adı verilen sistemde de Amazon üzerinden kendi ürünlerinizi satarak Amazon’dan para kazanma yöntemini tercih edebilirsiniz. Kendi ürettiğiniz ürünleri satabileceğiniz gibi topluca satın aldınız ürünleri de Amazon üzerinden satabilirsiniz.

Kısaca Amazon FBA, ürünleri depolayıp satışın yapıldığı bir sistemdir. Belirli bir kira karşılığında Amazon tarafında ürünleriniz depoda saklayarak, sizin sitenizde satış yapmanızı sağlamaktadır. Özellikle yurt dışına açılmak isteyen kişiler için oldukça elverişli bir sitedir. Ama Amazon’dan para kazanmak isteyen kişilerin depo kiralaması için elinde bir miktar parasının bulunması gerekmektedir.

Amazondan Para Kazanma

Amazondan Ürün Getirtmek ve Para Kazanma

Türkiye’de satışı bulunmayan ya da fiyatı yüksek ürünleri, Amazon sayesinde temin etmek mümkündür. Belirli komisyon karşılığında Amazon ile çalışan aracı firmalar aracılığıyla işlerinizi halledebilirsiniz. Siz de bu köprü görevini üstlenerek siteniziz açarak istediğiniz yerden para kazanabilirsiniz.

Para Kazanmak İsteyenler, Bu Yazı Tam Size Göre...  Link Kısalt Para Kazan

Bunun için kişiler %80’e varan indirimleri takip ederek yüklü bir şekilde alışveriş yaparak, indirim zamanları takip eden kişiler tarafından piyasa fiyatına satılmaktadır. Amazon’dan para kazanmak ve ürün getirtip satarak para kazanmak isteyen kişiler, Free Shipping to Turkey ibaresi yer alan ürünleri tercih ederek ücretsiz kargo sayesinde kar oranını artırabilirler.

Online alışveriş denilince akla gelen ve bu konuda zirveyi yakalayan Amazon birçok kişi ya da firmaya iş kapısı yaratmaktadır ve hedefi dünyada birinci sırda yer almaktır.

Amazon’dan para kazanmak ile ilgili aklınıza takılan tüm soruları sayfamızın alt kısmında bulunan ”Yorum Yap” kısmından sorabilirsiniz.

Para Kazanma ile İlgili Diğer İş Fikirleri için BURAYA TIKLAYIN!

Sermayesiz İş Fikirleri için BURAYA TIKLAYIN!

Evde Ek İş Fikirleri için BURAYA TIKLAYIN!

Click to rate this post!
[Total: Average: ]
Etiketler
Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu
Kapalı